Wednesday, 29 May 2013

Segmen Chomell CUTI SEKOLAH

Assalamualaikum...

1) Ada nama timangan tak? Yang masa kecik-kecik orang bagi? Kalau ya, apa?
---> Dulu masa kecik orang semua panggil adik sebab anak bongsu. Comel kan? hehe~ tapi sekarang kawan-kawan panggil mira. ade jugak yang panggil marliza. kadang-kadang Mar je.- -

2) Warna paling benci?
---> Suka semua warna. Apa la erti hidup tanpa warna kan? So, setiap warna yang wujud, saya hargai seadanya. :)

3) Lagu yang paling digemari? Yang latest. 
--->Harus Terpisah!-Cakra Khan. Sangat best. suara sedap. penyanyi macho. (ok. xmintak komen pasal penyanyi pon.huhu)

4) Kalau ada orang bagi baucer shopping, apa benda first yang terfikir nak beli?
--->SDLR! ok. tu kalau cukup la. kalau tak cukup, saya akan beli baju. oh xpon cadar. haa.. sebab saya sangat suka tidur atas cadar yang baru dan comel.. aww. sweet sangat kan..! erk~ - -"

5) Time bosan buat apa?
---> on laptop, on fb, on twitter, check blog, check segala email, belek youtube..hmm kalau dah bosan sangat, amik pensel dgn pemadam dan start melukis...:') (mood melukis hanya datang bila bosan.)

6) Subjek paling pro?
---> Pastinya BAHASA MELAYU dan MATEMATIK. BM, sebab sebagai orang melayu, haruslah pro subjek BM kan.. BM kot.. haish~ MATH, sebab kira-kira itu seronok ok. tak perlu fikir ayat, hanya perlu tekan kalkulator. 

*************************************************************

Apa yang aku merepek kat atas? Ouh Sori. Ini bukan merepek. Ini namanya menghabiskan masa ketika cuti sekolah. CUTI SEKOLAH ok. Kan lama. nak buat apa kalau tak jawab soalan simple macam kat atas tu?

Nak join? Boleh... Klik je banner kat bawah ni ha..


Ok lah. Selamat menjoinkan diri!

3 comments:

Eiyka Rieyxa said...

Senarai nama peserta sudah diupdate! Check yours now! :)

http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2013/05/bakal-pemenang-segmen-chomell-cuti.html

Aisyah Jane said...

done follow u..hit me back http://ash-creamblogger.blogspot.com

Mizz Aiza said...

akak pun suka BM dan maths masa sekolah dulu.. :D
akak singgah&follow sini..

Blog Peribadi Milik Amirah Marliza@2011