Wednesday, 19 June 2013

Marketeers Appreciation Night

Assalamualaikum...

Ahad malam yang lepas, lepas je karnival, kami terus bergegas buat persiapan untuk dinner marketeers. Penat memanglah penat. Dengan test yang nak dihadap esoknya. Tapi benda tu semua jadi seronok bila diuruskan ramai-ramai. Tema dinner kami ialah Black and Red. Wah~ Romantik sangat. Haha!

Diringkaskan, majlis malam tu agak lancar, tapi sedikit hambar. Cewah! Ayat sastera sangat. Hambar sebab mungkin agak bosan, masing-masing kurang bersemangat. Yang paling seronok bila ketua Marketeers kami sangat sporting buat parody Psy atas pentas! Haha! Serius aku terkejut. Comel je joget atas pentas. Tu kalau Psy tengok video mau dia resign sebab dah ade pewaris. :'p Anyway, terima kasih Shahrul sebab sudi buat gimik malam tu.;')

Dua semester organize dinner. Tapi semester lepas dapat la jugak duduk makan sama-sama. Tapi semester ni, malam hari tu, langsung tak berkesempatan nak duduk sama-sama dekat meja bulat tu makan sambil tengok persembahan. Masing-masing sibuk belakang pentas. Aku tolong exco lain untuk bagikan hadiah. So, kenalah duduk belakang tirai tu. Serius jadi organizer x seronok okay. Seronok dari segi menimba pengalaman. Tapi tak seronok bila orang dapat makan, then kita kena tahan lapar. Dengan tak dapat bergambar sweet-sweet dengan classmates. Ouh. Pity on us~

Tapi at last, kami yang kat belakang pentas ni dilayan macam VIP. Mana tak nye, turun-turun je lauk semua dah habis. Air habis. Sedih dah macam kecewa nak terus balik tidur je rasa. Tapi kami cuba je nasib tanya caterer kat belakang. Nasib baik la ada lagi lauk dengan nasi. Siap diorang hidangkan lagi. Bagi air satu jug. Rasa seronok pulak sebab dapat makan banyak. Eh! :'p 

Lepas dah makan-makan, kami pon terus kemas-kemas dewan sebab tak sabar nak balik. Sambil kemas-kemas tu sempat la jugak kami snap-snap gambar sikit. Buat kenang-kenangan. tak sempat nak bergambar sampai penuh kamera macam semester lepas. Tapi seronok jugak sebab kemas ramai-ramai. So, benda tu jadi cepat. Apa-apa pun, Alhamdulillah sebab semua dah lepas. 

Ni doorgift malam tu. How sweet! <3

Look at us. Comel tak Kak Ton?? :'p

 Gambar tak banyak pada aku. SO, gambar comel kat atas ni je la yang dapat aku share. Heehe~ :')

2 comments:

AiSyA LiEzA said...

comey2 pic tu.. mana stu awak?? :) x cam lagi..ehhe

Amirah Marliza said...

saya yang sebelah kiri bawah gambar..:)

Blog Peribadi Milik Amirah Marliza@2011