Saturday, 3 August 2013

Result oh result!

Assalamualaikum...


Pagi ni, ramai sangat student degree UiTM yang online.. Haha masing-masin berdebar sebab tunggu UiTM hantar email result semester lepas. Tak payah orang lain, aku sendiri pun rasa macam nak pitam.. Itu kalau aku counting the time la.. Tapi, nasib baik la aku terlupa yang result keluar hari ni. So, aku melantak tidur lepas subuh tadi sampai macam tak ingat dunia (makruh weyh tidur lama-lama bulan puasa) :p.. Celik-celik mata online FB kat handphone.. Punya la aku melompat sebab terbaca pasal result. tak menyempat nak basuh muka dah...dan dan je terus check email...dan resultnya...


Alhamdulillah!!! I got this! Suka sangat kejutan pagi-pagi ni.:') Rasa macam nak melompat.. Tak caya pon ada. Ingat mimpi. Terus bangun basuh muka. Nasib baik bukan mimpi. Alhamdulillah sekali lagi. Tiba-tiba rasa semangat untuk semester depan. Semangat untuk ber-intersesi, dan yang paling penting, semangat untuk raya!!! For all my friends, congrates for your result. Have a blast! Terima kasih kepada lecturers dan kawan-kawan sepanjang semester. :) 

1 si cantik/kacak komen:

Adib Veron said...

Congrats! Semoga terus sukses ;)

Template by:

Free Blog Templates