Thursday, 19 September 2013

Short Term Memory

Assalamualaikum...


tadi, beli powerbank. dah bagi duit, lepas tu pesan, "paan, tunggu jap ye. kejap lagi aku datang balik amik balance dengan powerbank." pergi cari wawa. .....5 minit kemudian. Dalam kereta. ~lupa nak jumpa paan balik..- - Dekat rumah paan mesej, "kat mana?" ~Paan, pas kat Chacha boleh? T_T

hari tu, ain cakap, "esok kitorang ada meeting." Then, aku boleh dengan straight tanya, "ESOK, korang meeting HARI apa?" oh My!

minggu lepas, wawa beli powerbank. Siap dah mention harga seratus. aku pulak tanya, "wawa, beli powerbank ni kat Mersing BERAPA?" padahal x sampai berapa saat je gap Wawa mention harga tu. 

Nampak tak sebenarnya aku ni dalam masa 30 saat boleh lupa satu benda. ok bye~ lapar. #rasa #kecewa #dengan #diri #sendiri -bajet2 hashtag. kahkah! T_T


0 si cantik/kacak komen:

Template by:

Free Blog Templates