Sunday, 13 October 2013

Dislike!

Assalamualaikum...


1. Kena tipu. siapa yang suka ditipu? siapa? meh habaq mai. haish. aku memang cukup pantang kalau dapat tau aku kene tipu. memang aku blacklist terus. xkisah la tipu depan-depan ke, tipu kat alam maya ke, tipu identiti ke, tipu daya ke. tipu dp FB ke, twitter ke, err..yahoo ke. haaa... semua la!

2. Lapar. Woah.. yg ni memang pantang. Pantang perut aku kalau lapar. Mula la nk berdondang sayang bagai. Macam kalau boleh makan apa yang ada depan mata memang dah selamat la laptop ni... >.< Lagi satu. Kalau lapar, memang out of mood. haha~ teruk.

3. Sejarah. Sejarah? Sejarah hidup aku, tak pernah dapat A subjek sejarah. Kesimpulannya, aku buta sejarah. Tapi aku tak lupa asal-usul aku. :p

4. Marah. Aku tak suka marah sebab rasa marah tu buat aku rasa nak menangis. Haha! Sebab aku bukan jenis yang suka luahkan rasa marah tu, so bila pendam, hati makin sakit. Tu yang rasa nak nangis. Pastu mula lah tiba2 keluar lagu sayu2 kat dalam kepala otak. hahahah! Serabai.

5. Sakit. Sakit tu kifarah dosa. tapi siapalah yang suka sakitkan? aku xsuka sakit sebab aku xsuka jumpa doktor. Nanti doktor bagi ubat melambak-lambak. Tau tak ubat tu semua ada dadah. aku xnak hidup bergelumang dengan dadah. hahah! Ok mengarut.

kalau nak disenaraikan, memang banyak benda yang aku xsuka...yang aku benci.. haa.. tapi kalau aku taip semua tu, takut minggu depan baru publish entry ni. hehe~  gtg. bye.,


0 si cantik/kacak komen:

Template by:

Free Blog Templates