Thursday, 23 January 2014

GIVEAWAY MY 1ST ANNIVERSARY BLOG

Assalamualaikum...


Nampak tak banner pinky pinky atas ni? Yes! Ni banner Giveaway. Nak tau siapa punya? Ok sila klik banner atas ni. Ya Allah, bukan nak kata apa la kan, tapi ini lah 1st Giveaway yang aku rasa senang gila sampai rasa nak menjerit, "kalaulah soalan exam hari tu senang macam ni kan baguuuusssss!" Hah! Macam tu sekali.

Dah lah senang, hadiah pula agak menarik. Aku ni dah memang lah jenis suka benda comel-comel. Pantang kalau pergi kedai DIY, nampak notebook comel aku sibuk beli. Ini ada yang nak kasi free, apa salahnya mencuba. Ye tak? Kalau tak dapat notebook comel pon, aku ni pun jenis tengah nak mesej orang tiba-tiba mesej not delivered. Rupanya kredit expired. So, manalah tahu tiba-tiba bertuah dapat pulak kredit free. Hewhew! 

Nah lah tengok sendiri senarai hadiah kat bawah ni: 

TEKAN SINI ----> HADIAH

Bestkan? Happy me join this! :)

2 comments:

Balqis Athirah said...

send link entri giveaway ini kat sini ye. terima kasih :)
http://lindalyn2012.blogspot.com/2013/12/giveaway-my-1st-anniversary-blog.html

tiey smilez said...

Good luck dear.
Singgah & follow blog awak #497.
Kalau sudi jom singgah blog Tiey jugak eak, http://tieysmilez.blogspot.com/