Saturday, 10 December 2016

SET KESIHATAN SHAKLEE

Hai uolls.! 

Semalam kte macam tak de update apa-apa kan? Eh. Ada ke tak ye?๐Ÿค” ok abaikan je lah.

Kte ada je sebenarnya. Cuma tak berkesempatan nak update dalam media sosial sgt(acah-acah busy sangat)..๐Ÿ˜œ

Hari ni pun kte ada je ni. Tengah kerja ni. Tapi kte boleh je sambil-sambil tu nak reply whatsapp uolls.๐Ÿค— 

Kte memang suka update pasal set kecantikan shaklee. Tapi, kalau uolls nak tanya pasal set lain pun boleh. Contohnya; 
๐Ÿ’šSet flawless
๐Ÿ’šSet jerawat
๐Ÿ’šSet resdung
๐Ÿ’šSet kurus
๐Ÿ’šSet kesuburan (ikhtiar hamil)
๐Ÿ’šSet hamil
๐Ÿ’šSet berpantang
๐Ÿ’šSet detox
๐Ÿ’šSet rambut gugur
๐Ÿ’šSet pinggan mangkuk (yang ni uolls jemput kenduri kawen baru dapat๐Ÿ˜†)



Macam-macam set ada. Cerita je masalah uolls, kte sedia dengar masalah uolls. Nanti kte suggest la apa yang sesuai dengan masalah masing-masing☺️

Kalau nak kongsi masalah hati pun apa salahnya๐Ÿ˜œ kte dulu pembimbing rakan sebaya okay.๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™Š

Oh ye.! Minggu ni kte baik hati nak bagi FREE ESP atau Mealshake untuk sesiapa yang beli mana-mana FULL SET SHAKLEE :) Jom?

Whatsapp

012.768.0171

012.768.0171

012.768.0171

#GWG

Your truly SID,
Amirah Marliza ;)

No comments:

Blog Peribadi Milik Amirah Marliza@2011