Friday, 9 December 2016

SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR

Assalamualaikum..

Fuh! Lama giler tinggal dunia blogger. Punya la busy kata orang kan.. Hahaha! Ok abaikan. -_-"

Sempena kemunculan semula ni kte (sekarang bahasakan diri ni >.<) nak bagitau yang kte dah jadi one of Shaklee Independent Distributor. Jadi kepada sesiapa yang berminat sangat-sangat nak tahu apa-apa pasal set Supplement Shaklee, jangan segan silu contact kte. Kte okay la.. Dan...! Lepas ni kte akan selalu la update post dalam blog ni. Mohon jangan bosan pleaseeee..;p





Okay tu je announcement untuk post pertama setelah sekian lama ni. Meh salam perkenalan. :)

Your best SID,
Amirah Marliza ;)




0 si cantik/kacak komen:

Template by:

Free Blog Templates