Tuesday, 11 July 2017

KEMBALI SENYUM

10:42 pm 0 Comments
Assalamualaikum...

Kembali senyum?

Kenapa ye?

Macam ni, lately Mira rasa letih dan agak bosan dengan kerja di pejabat.

SANGAT SANGAT BOSAN.

Di sebabkan hal ni, Mira jadi agak pendiam dan murung. Hahaha! Well, kemurungan is not good guys!

So, Mira cuba cari cara on how to smile again, how to relax, how to manage time properly..

Supaya mudah Mira nak fokus pada kerja hakiki dan bisnes Shaklee.

Wait! Korang tahu kan Mira sekarang buat bisnes Shaklee?

Kalau tahu bolehlah ushar-ushar produk Shaklee dengan Mira. Mira bagi special price untuk kawan-kawan. Hiks!

Ah sudah. Masuk pulak bab Shaklee. Bukan apa, salah satu yang buat Mira nak start again is Shaklee. So, bertabahlah kalau lepas ni scroll je blog Mira kena baca tentang Shaklee.

Ala, sharing is caring kan? 

Okay lah, I have to go. Time's up!

I'll be back and create more post later okay? 

With Love,
MiraMarliza